espati.lv

KARTUPEĻU un MALTĀS GAĻAS sacepums

KARTUPEĻU un MALTĀS GAĻAS sacepums

Autors: espati.lv
Foto: bigstockphoto.com
2016. gada 10. februāris

>   Izdrukāt
>   Nosūtīt
Šis sacepums būs liels iepriecinājums tiem, kam sagribējies apēst ko vienkāršu un sātīgu.
 
SASTĀVDAĻAS
10 ar mizu novārīti kartupeļi
300 g maltā gaļa
1 burkāns
1/4 selerijas sakne
1 sīpols
3 ķiploka daiviņas
200 ml saldais krējums 35%
200 g siers
Sāls, pipari

PAGATAVŠANA
Atdzesētus vārītos kartupeļus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs, var izmantot olu griezēju. Malto gaļu apcep kopā ar nomizotu un sarīvētu burkānu un selerijas sakni, sagrieztiem ķiplokiem un sīpoliem. Cepamtraukā kārtās liek kartupeļus, pēc tam apcepto malto gaļu ar dārzeņiem, tad atkal kartupeļus utt., visu noslēdz ar kartupeļu kārtu. Pārlej saldo krējumu, pārber sieru. Cep cepeškrāsnī 180C, 40 min.



Saistītie raksti

KARSTIE salāti AUKSTAI dienai

Jaunie KARTUPEĻI 5 dažādās receptēs

5 SĒŅU ĒDIENU receptes

Makaronu sacepums ar šķiņķi un šampinjoniem

Kartupeļu ēdieni - sezonas aktualitāte



Pastāsti draugiem: draugiem.lv twitter.com twitter.com

> Komentēt

kontakti    |    reklāma    |    espati.lv    |    kļūsti par autoru    |    saistību atruna