espati.lv

5 garšīga ŪDENS receptes

5 garšīga ŪDENS receptes

Autors: Madara Ozoliņa
Foto: bigstockphoto.com
2016. gada 21. jūlijs

>   Izdrukāt
>   Nosūtīt
Nav noslēpums par to, cik svarīga loma ir ūdens dzeršanai. Tomēr, ko darīt, ja tas nemaz nešķiet garšīgs? Pavisam vienkārši – pagatavo to sev tīkamu un baudāmu!

Ūdens + ogas. Vasara ir īstais laiks, lai krāsainās ogas pievienotu arī ūdenim! Zemenes, mellenes, ķirši, avenes – izvēlies sev tīkamākās, ieber kādā skaistā, caurspīdīgā sulu krūzē, aplej ar ūdeni un ļauj, lai ūdens ievelkas ar gardo ogu garšu!

Ūdens + laims + zemenes + gurķis. Perfekta kombinācija, ja vēlies ko neparasti veldzējošu. Liec sulas krūzē ripiņās sagrieztu svaigo gurķi, uz pusēm pārgrieztas zemenes, laima šķēlītes un nedaudz piparmērtu lapiņas. Pievieno ledu un visu aplej ar ūdeni. Ļauj ūdenim ievilkties aptuveni stundu.

Ūdens + Citrusaugļi + mētras. Klasika! Pievienojot ūdenim citronu un piparmērtu lapiņas, tu iegūsi viegli atspirdzinošu garšu, kas sniegs mundrumu visai dienai! Lieliska garšu kombinācija ūdenim karstajās vasaras dienās.

Ūdens + mellenes + apelsīns. Šāda ūdens karafe vai lielā stikla krūze lieliski izskatīsies uz jubkura svētku galda. Uz 1,5l ūdens ieber četras ēdamkarotes melleņu, sešas apelsīna šķēlītes un pievieno ledu.

Ūdens + arbūzs + mētras. Gards dzēriens, kurš garšos kā pieaugušajiem tā bērniem. Pagatavojot šādu ūdeni, pievērs uzmanību tam, lai sēkliņas no arbūza nenokļūtu ūdenī. Tas varētu sabojāt visu ūdens baudīšanu. Pievieno ledu, ļauj visam ievilkties!



Saistītie raksti

6 BŪTISKAS pazīmes, kas liecina - tavs ĶERMENIS ir atūdeņojies

ATSLODZES dienas – risinājums dzīves svinētājām

Bez ūdens nav dzīvības, bet ir liekais svars

5 iemesli, kādēļ ir vērts dzert dabīgi GĀZĒTU minerālūdeni

5 ieteikumi, lai arī ZIEMĀ izdzertu pietiekami daudz ŪDENS katru dienu



Pastāsti draugiem: draugiem.lv twitter.com twitter.com

> Komentēt

kontakti    |    reklāma    |    espati.lv    |    kļūsti par autoru    |    saistību atruna