espati.lv

ĶIRBJU biezzupa

ĶIRBJU biezzupa

Autors: Lelde Ūdre
Foto: bigstockphoto.com
2013. gada 29. oktobris

>   Izdrukāt
>   Nosūtīt
Rudens bez kārtīgas ķirbju biezzupas nemaz nav rudens. Maiga, garšīga un noteikti arī veselīga maltīte (ja vien, protams, neaizrausies ar treknām piedevām). Šī biezzupa noteikti spēs uzrunāt arī tās dāmas, kuras ikdienā ir pilnīgas ķirbju noliedzējas. 

Sastāvdaļas:
1 neliels ķirbis, 150 ml saldais krējums, 2 gb kartupeļi, 1 gb burkāns, garšvielas, saulespuķu, ķirbju sēkliņas.

Pagatavošana:
Sagriež kubiciņos kartupeļus, burkānu, liek vārīties nelielā ūdens daudzumā. Kad dārzeņi ir gandrīz mīksti, pievieno sagrieztu ķirbi, garšvielas, sāli, vāra, līdz visas sastāvdaļas ir mīkstas. Pievieno saldo krējumu, sablenderē. Pasniedzot pārkaisa sēkliņas.


Saistītie raksti

ĶIRBJU cepumi ar ČIA sēklām

Zaļo ZIRNĪŠU zupa ar piparmētrām

ĶIRBIS - padomi un 4 receptes

NŪDEĻU zupa ar VISTU un kukurūzu

ĶIRBJU pankūkas ar KANĒĻA sviestiņu



Pastāsti draugiem: draugiem.lv twitter.com twitter.com

> Komentēt

kontakti    |    reklāma    |    espati.lv    |    kļūsti par autoru    |    saistību atruna