espati.lv

ĶIRBJU pankūkas ar KANĒĻA sviestiņu

ĶIRBJU pankūkas ar KANĒĻA sviestiņu

Autors: Ieva Bērziņa
Foto: bigstockphoto.com
2014. gada 19. septembris

>   Izdrukāt
>   Nosūtīt
Ķirbju pankūkas ar kanēļa sviestu - lielisks gardums brīvdienu brokastīm visai ģimenei!

Sastāvdaļas (sanāk apmēram 10 pankūkas):
450ml ķirbju biezeņa
360ml paniņu
2 olas
260g miltu
3 ēdamk. pūdercukura
1 tējk. cepamā pulvera
½ tējk. sodas
¼ tējk. sāls

Kanēļa sviestam:
125g nesālīta sviesta
3 lielas ēdamk. brūnā cukura
½ tējk. vaniļas esences (var izlīdzēties arī ar pāris tējk. vaniļas cukura)
1 ēdamk. malta kanēļa

Pagatavošana:
Mīkstu sviestu sakuļ ar cukuru un vaniļas esenci līdz masa ir viendabīga, pievieno kanēli un kārtīgi sajauc. Masu ietin pārtikas plēvē, izveidojot tādu kā desu, vai arī sapilda formiņās un atdzesē ledusskapī, līdz sastingst.

Lielā bļodā sajauc paniņas ar olām un ķirbju biezeni, kamēr viegli masa saputojas. Pamazām pievieno miltus, cukuru, cepamo pulveri, sodu un sāli, visu laiku maisot. Cep pankūkas. Pasniedz siltas ar kanēļa sviestu un kļavu sīrupu.

Atpakaļ uz - Ķirbis - dārza karalis. Receptes



Saistītie raksti

ĶIRBJU cepumi ar ČIA sēklām

ĶIRBJU un BURKĀNU kūka - pārsteidzoši garšīgs atklājums

Ingvera, ķirbja un burkānu biezzupa

HELOVĪNS klāt - pēdējā brīža IDEJAS

Biezpiena plācenīši - miltu konkursam



Pastāsti draugiem: draugiem.lv twitter.com twitter.com

> Komentēt

kontakti    |    reklāma    |    espati.lv    |    kļūsti par autoru    |    saistību atruna