espati.lv

"Riktīgais" DĀRZEŅU sautējums

"Riktīgais" DĀRZEŅU sautējums

Autors: Elīna Dīce
Foto: bigstockphoto.com
2013. gada 30. septembris

>   Izdrukāt
>   Nosūtīt
Ļoti gards rudens un ziemas sezonas sautējums, taču, tā kā tas nav ass, tad to droši var pagatavot arī kādā vēsākā vasaras dienā. Ja rīkosies pēc receptes, varam droši teikt, ka iznāks lieliska ģimenes maltīte. Pasniedz mazās bļodiņās kopa ar siltu, kraukšķīgu maizi!

Sastāvdaļas:
2 tējk. augu eļļas, 2 sakapāti sīpoli, 1 sasmalcināta ķiploka daiviņa, 2 kukurūzu vālītes, 4 sagriezti tomāti, 1 sarkanā paprika, 4 vidēja lieluma kartupeļi, 1 tējk. majorāna, 100g sasaldētu zirņu.

Pagatavošana:
Uzsilda eļļu uz palielākas pannas. Aptuveni 3 minūtes cep sīpolus. Pievieno ķiplokus un cep vēl minūti. Pievieno visas atlikušās sastāvdaļas, izņemot zirņus, majorāmu, sāli, piparus un 450ml ūdens. Uzliek vāku un sautē apmēram pus stundu. Kad izsautēts, izņem no pannas kukurūzu, kad tā atdziest, to sakapā 1 cm garās šķēles. Pievieno vēlreiz kopā ar zirņiem uz pannas un cep 5 minūtes. Samaisa un servē. Labu apetīti!



Saistītie raksti

5 SĒŅU ĒDIENU receptes

PILDĪTI dārzeņi un augļi - 7 receptes

Asais DĀRZEŅU sautējums

Puķkāposti galviņās

9 veselīgas un gardas SAKŅU ēdienu receptes



Pastāsti draugiem: draugiem.lv twitter.com twitter.com

> Komentēt

Niks (viesis), 2014. gada 3. septembris, 19:51

Bilde jau nu gan neatbils receptei. Vnk random bilde ielikta.

Ziņot par nekorektu komentāru
Sarmīte (viesis), 14. novembris, 13:52

Piekrītu Nikam. Bildē ir burkāni, bet nav zirnīšu un kukurūzas.

Ziņot par nekorektu komentāru



kontakti    |    reklāma    |    espati.lv    |    kļūsti par autoru    |    saistību atruna