espati.lv

Salsa ar kukurūzas čipsiem

Salsa ar kukurūzas čipsiem

Autors: redakcija, espati.lv
Foto: shutterstock.com
2009. gada 18. februāris

>   Izdrukāt
>   Nosūtīt
Nepieciešams:
400g mīkstu, gatavu tomātu
1 sīpols
2 daiviņas ķiploka
Neliela selerijas sakne
½ zaļās paprikas
svaigs baziliks
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 pētersīļa sakne
kukurūzas čipsi
sāls, pipari.


Pagatavošana:
Tomātus nomazgā, applaucē ar verdošu ūdeni, sagriež gabaliņos un liek mikserī. Ķiploku izspiež caur spiedi un pievieno tomātiem. Pievieno olīveļļu, sāli, piparus un sablenderē viendabīgā masā. Sīpolu, papriku sakapā. Seleriju un pētersīli sarīvē. Visu iemaisa mērcē un atstāj uz stundu ievilkties. Pasniedz ar kukurūzas čipsiem, pārkaisot ar svaigi kapātu baziliku. 

Saistītie raksti

Mācies dejot!

Piektdienai - pikanta pupiņu uzkoda un burkānu kēkss

Cūkgaļas fileja ar ĀBOLIEM un MEDU

Pasta jeb MAKARONI - ar gaļu, sieru vai jūras veltēm

Mazās garšas baudas attiecībās



Pastāsti draugiem: draugiem.lv twitter.com twitter.com

> Komentēt

kontakti    |    reklāma    |    espati.lv    |    kļūsti par autoru    |    saistību atruna