espati.lv

VISTAS AKNU pastēte - MĀJAS gaumē

VISTAS AKNU pastēte - MĀJAS gaumē

Autors: www.espati.lv
Foto: www.bigstockphoto.com
2016. gada 3. februāris

>   Izdrukāt
>   Nosūtīt
Ātri un viegli pagatavojama vistas aknu pastēte, kas garšos katram brokastotājam!

SASTĀVDAĻAS
300 g vistu aknu
1 mazs burkāns
1 šķēle selerijas saknes (aptuveni 30g)
1 sīpols
3 ķiploka daiviņas
1/6 tējkarotes timiāna kaltēta vai svaiga
1/6 tējkarotes majorāna kaltēta vai svaiga
Sāls, pipari, olīveļļa cepšanai

PAGATAVOŠANA
Vistas aknas nomazgā, burkānu un selerijas sakni sarīvē, sīpolus un ķiplokus rupji sagriež. Apcep akniņas, dārzeņus, pievieno garšvielas. Visu samaļ gaļasmašīnā. Masu atkārtoti uzkarsē, papildus sasmalcina ar blenderi, lai veidojas krēmīga pastēte. Pilda stikla traukā ar vāku, atdzesē, uzglabā ledusskapī līdz 5 dienām.


Saistītie raksti

Vistas gaļas un balto pupiņu čili

3 gardas VISTAS GAĻAS ēdienu receptes

Liesais vistas šašliks

3 PAVASARĪGAS salātu RECEPTES izsalkušajiem

Viegli un gaisīgi – salātiņi



Pastāsti draugiem: draugiem.lv twitter.com twitter.com

> Komentēt

kontakti    |    reklāma    |    espati.lv    |    kļūsti par autoru    |    saistību atruna